Desembre

DESEMBRE
I GENER
Match it up I
Build it up
Ús dels taulells i-lexis
Ús e-mintza
I-Seqüències
1 individual
2 en grup 



Em ajuntat en la implementació els mesos de desembre de 2013 i gener de 2014, ja que entre les vacances de Nadal i les activitats d’escola per celebrar el Nadal, eren molt poques les sessions a valorar.

Match it up I
Match it up és una app pensada per desenvolupar les habilitats de percepció visual, habilitats cognitibees i de llenguatge. Amb la Match it up I el que pretenem és treballar al variable d’igual que i els camps semàntics de verdura, fruita, instruments musicals, vehicles,  colors, animals,  joguines i formes geomètriques.
A través d’aquestes categories hem pogut crear més taulells amb l’i-lexis






Build it up I
Bàsicament amb aquesta habilitat treballem la percepció visual i la motricitat fina i organització espaial, així com les variables: de gran a petit o de dat a baix.




Ambdues apps, Match it up i Build it up han estat ben acollides pels alumnes, motivadores i fàcils d’incorporar a la dinàmica ja establerta.

I-Lexis

Cada alumne ha creat un taulell nou, atenent a les categories treballades al Mach it up.




L’ús de l’e-minza

Tant els professionals com els tutors del noi que utilitza l’e-minza com a SAAC han anat proporcionant moments per tal que l’alumne trobi funcionalitat en l’ús d’aquesta app, el fet que tothom l’entengui quan vol demanar alguna cosa ha ajudat a reduir conductes disruptives, tant en horari escolar com a la Residència on viu.